Då var det mesta ordnat inför resan. Cykeln servad, tröjor tryckta och en massa saker inhandlade. Ett halvt dygn före avresa och jag är i princip färdigpackad? Måste vara något slags rekord. Har dragit ner på en del saker sedan förra året så det blir lite bättre plats i väskorna. Jag är dock inte helt säker på den saken eftersom jag inte provpackat på cykeln utan går på känsla att allt får plats. Lite spänning måste man ha när man kommer fram. En annan sak som blir lite spännande är maten. Eftersom alla butiker är stängda i Kirkenes när jag kommer fram och jag tänker börja cykla direkt är jag lite osäker på när jag kommer till en butik som är öppen. Eftersom flygplan och gasflaskor inte är en helpopulär kombo så kan jag inte värma mat på gasolköket förren jag hittar någon som kan sälja på mig lite gas. Får förlita mig på öppen eld och några mackor som jag får ta med tills jag hittar en mack eller butik. Bör inte ta mer än några dagar med andra ord.

Tack och godnatt!