Efter att ha spenderat natten på en liten parkeringsficka vaknade jag av ösregn. Jag avvaktade ett tag innan jag bestämde mig för att trotsa regnet och packa ihop. Efter bara en timme kom solen. När det efter ett antal timmars cyklande var dags för lunch stannade jag på toppen av en rejäl stigning. Nästan färdigt kommer det en cyklist som glatt hejjar. Det visar sig vara en cyklist som även svensken jag stötte ihop med tidigare har träffat, Taco Nijssen från Holland. Han började samma dag som jag vid nordkapp men ska hela vägen ner till Istanbul. Vi cyklar och pratar nästan hela dagen. Det är trevligt med sällskap en stund. Vi tar oss upp för den tuffaste stigning hitintills, 402möh från havsnivå i ett svep. Efter den strapatsen rullade vi nästan 10km utan att trampa. Det var helt ok. När Taco skulle stanna för dagen bestämde jag mig för att trampa på ytterligare ett par mil. Som vanligt så blev det inte som jag tänkt mig. Efter ca 10km kom det en rejäl stigning upp till 250möh. Mitt på dagen hade den varit tuff men helt ok. Som sista biten för dagen och klockan passerat 22:30 är det mindre ok. Hittade dock en bra tältplats på toppen.

Km idag: 128
Totalt km: 462