image

På morgonen passade jag på att organisera packningen ordentligt. Det är inte var dag man har den möjligheten. Efter ett snabbt snack med en av brandmännen gav jag mig iväg. Den här dagen visade sig bli jobbig. Första dagarna av resan var fysiskt jobbiga men det rullade på ändå eftersom man är entusiastisk. Nu är entusiasmen mindre, kroppen börjar kännas lite sliten men man inser att det är väldigt långt kvar. Kommer ihåg att det kändes ungefär likadant när jag cyklade i Sverige. Stigningarna uppför fjället känns plötsligt väldigt jobbiga. Det är dock bara att bita ihop för om någon dag, när halva resan är avklarad kommer det att lätta och helt plötsligt är man hemma i vardagen igen. Det gäller att njuta så mycket det bara går under tiden och försöka att genomföra några av de förändringar som man tänkt på under cyklingen när man väl kommer hem. För var i vardagen får man den här utsikten från sovrummet?

Km idag: 154
Totalt km: 946