Vaknade i lagom tid för att hinna packa ihop och hinna med färjan från örnes. Bara några minuter efter att jag vaknat dog jag. Nästan iaf. Hurtigruten gjorde ett stopp i hamnen och bestämde sig för att väcka, eller som i mitt fall ta livet av alla inom några mils radie. Den tutan skulle man haft! Där ligger brandbilarna i lä. Som tur var så var mitt hjärtstopp endast av skenkaraktär. Hade jag dock sovit så hade det förmodligen handlat om ett skarpt.Med flera färjeresor under dagen så hoppas jag kunna komma en bra bit på vägen och ändå vara utvilad. Det blev några långa väntetider, som längst 2 timmar. När klockan närmade sig 23 var det dags att stanna. Platsen jag stannade vid kändes inte helt rätt. Fortsatte en bit till och kom fram till en tunnel. Sjusta tunneln. Aha, det är ju det fjället jag ska passera på 350möh. Känner mig hyfsat pigg och det känns rätt att ta stigning när det är lite svalare. Stigningarna började inte förren efter ca 15km. Då var klockan betydligt mer och jag betydligt tröttare. Nåja, nu ska berget besegras. Ploing! Så var Ekerö nummer 2 av. Bakbromsen börjar ligga på. Lossar bakbromsen helt och fortsätter cykla. Väl på toppen hittar jag en trevlig plats att sova på. Gör mig en varm kopp te för det tycker jag att jag är värd. Klockan hinner bli över 1 innan jag kryper ner i sovsäcken.

Km idag: 160
Totalt km: 1367