Dagen börjar med enkel cykling utmed en vacker kust. Även denna dag skall jag åka färja. Detta blir förmodligen den sista färjan under denna resa såvida det inte blir färja hem sen men det räknas inte. När färjan kommer in och bilarna börjar rulla av ställer jag mig snällt vid sidan om rampen och väntar. Jag ser att det är någon som går och tar betalt i bilkön. När alla bilar rullat av rullar jag på och ställer cykeln. Går upp i salongen och sätter mig och väntar. De kommer alltid upp i salongen och kollar så att alla har biljett. Dock inte denna gång. Förlåt för att jag har syndat och undvikit att betala 29nok för en färja jag åkt. Jag lovar dyrt och heligt att det inte skall upprepas. Hmm, lovade jag inte det när jag inte betalade för båtresan ut till treriksröset förra året också? Men det var ingen bilfärja så det räknas väl inte då eller? Nåja, en syndare straffas oftast omedelbart så också jag. Under kvällen hör jag ett litet ploink från bakhjulet och så var det åter dags att mista en eker.

Km idag: 162
Totalt km: 1683