Polaroid Photo

Pictures from CykelGenomSverige2009

CykelGenomSverige2009

En cykelresa genom Sverige

Choose a Topic:

mån
20
Jul '09

Om 10 min

kör grannen mig till Hässleholm. Nu känns det på riktigt. Alla timmar man suttit och kollat på nätet, klurat, planerat och framförallt hoppats på att det ska bli av. Det är först nu man börjar fundera på vad det egentligen är man har gett sig in på. Det är ju trots allt ganska många mil och dagar som skall avverkas. Men så i slutändan så kommer man stå i Smygehuk och njuta. Konstigt att det alltid ska funderas så mycket innan….. det löser sig ju alltid i slutet ändå! Hoppas på att jag ska kunna uppdatera bloggen relativt regelbundet under färden!

1 Comment »

1 Comment » to “Om 10 min”

  1. Hans Källman Says:

    Hej igen!
    Snygga bilder och blogg! Har jobbat med gräskanten- men sen kom regnet och åskan. Som synes går internet nu. Peugeoten funkade fint, miljömässigt m m. Men blir nog för dyr.
    Hälsn
    HK

Leave a Reply