Polaroid Photo

Pictures from CykelGenomSverige2009

CykelGenomSverige2009

En cykelresa genom Sverige

Choose a Topic:

tis
28
jul '09

Fortfarande problem med täckningen!

Mellan gällivare och arvidsjaur fanns ingen täckning. Verkar som att jag snart kommer kunna uppdatera lite oftare. Fick tips om rökt fisk ca 3 mil från gällivare. Blev så sugen att jag struntade i lunch och cyklade för att äta rökt fisk till lunch. Efter 4 mil kom äntligen skylten och med en stor portion hunger svängde jag lyckligt in på parkeringen. Glädjen blev kortvarig. Stället var tomt. Blev en hamburgare med mos ca 1 mil senare. Gott men inte riktigt samma sak. Med några mil kvar till jokkmok och precis innan en mördande lång och brant backe började det givetvis regna. Cyklade de sista milen i regnkläder, sjungandes för att förhöja stämningen. Var förmodligen bara för mig eftersom alla renar flydde fältet. Ganska exakt 100 km blev det och sovplats ca 50m söder om polcirkeln. Igår blev det 150km utan några större händelser. Regnade lite smått. Slarvade bort mina cykelhandskar. Mötte en tysk cyklist. När jag väl kom fram till arvidsjaur var jag riktigt sugen på en pizz

2 comments »

2 comments to “Fortfarande problem med täckningen!”

  1. Emma Says:

    va… har du gjort av med handskarna som du fick av mig och pojkarna i födelsedagspresent… hmpf =)

  2. Emma Says:

    och glömde du inte skriva ngt mer i ditt inlägg? står att du va sugen på en pizz…. men resten av historian???

Leave a Reply