Polaroid Photo

Pictures from CykelGenomSverige2009

CykelGenomSverige2009

En cykelresa genom Sverige

Choose a Topic:

tis
28
jul '09

Måns eget träsk!


Inte illa att ha ett eget träsk. Första olyckan är nu också ett faktum. Cyklade och tittade på annat när plötsligt en spricka dök upp i vägkanten. Svängde lite hastigt ner i vägkanten där hjulet skar ner i sanden. Satte ner foten för att inte välta varvid 35kg cykel pressade in en vass trampa i min häl. Gjorde ganska ont så nu är det jämna plågor i båda fötterna! Tur jag köpte orudis idag.

2 comments »

2 comments to “Måns eget träsk!”

 1. Renate Albrecht Says:

  Hej på dig!
  Häftigt med Månsträsk haha.Det tog en liten stund att läser de konstiga bokstäver men fattade vad du skrev.Ajabaja,inte bra med ont i båda fötterna.Hoppas täckningen blir bättre snart.ha de bra hälsar M&M&M

 2. SandraJonasAlice Says:

  Som du kämpar!

  Ta hand om dina fötter och sätt dom i en hink med såpa (läs sov med fötterna i såpahinken).

  Sov gott i vandrarhemmet och hoppas på en god natts sömn.
  Cykla lugnt!

  Kram
  Sandra Jonas Alice

Leave a Reply