Polaroid Photo

Pictures from CykelGenomSverige2009

CykelGenomSverige2009

En cykelresa genom Sverige

Choose a Topic:

ons
29
jul '09

Godmorgon!

Skönt att vakna utan att behöva slåss med mygg och packa tält. Sov på sorsele camping inatt. Såg att mitt inlägg från arvidsjur hade blivit kapat i slutet. Givetvis var det inte bara pizza jag var sugen på utan även en kall öl. Att dricka 2 mariestads efter att ha cyklat 150 km är dock inte att rekomendera eftersom det surrar till ordentligt i skallen. Det var ungefär det jag skrev som tyvärr försvann. Att det blir svårt att läsa inlägg med bilder beror på att telefonens inbyggda bloggsystem inte kan hantera åäö. Tyvärr fungerar det inte att ladda upp bilder via webläraren vad jag vet så ni får leva med det. Nu ska jag packa och bege mig mot vilhelmina som jag hoppas nå framåt kvällen.

1 Comment »

1 Comment » to “Godmorgon!”

  1. Renate Albrecht Says:

    Hej Dennis!
    När jag läser ditt inlägg är det redan kväll.Hoppas du hade en bra dag,här var fint väder.Barnen sover nu.
    Vi hörsM&M&M

Leave a Reply