Polaroid Photo

Pictures from CykelGenomSverige2009

CykelGenomSverige2009

En cykelresa genom Sverige

Choose a Topic:

tor
30
jul '09

Vilhelminas pizzeria

Jobbade stenhårt på bonnabrännan igår och cyklade 150km i skinande solsken. Tänkte äta lunch i storuman. När jag väl var där följde jag skyltar mot centrum. Där fanns det mesta utom just ett matställe. Cyklade förbi och åt mackor vid umeälven istället. Funkade precis lika bra. Bestämde mig då för att äta ordentligt i vilhelmina. När jag kom dit hittade jag bara en pizzeria som var öppen. Låste cykeln och gick dit. Utanför satt en kille och snackade i telefon. När han såg mig sa han ”Hey kompis, vi har stängt. Ugnen stängs 9”. Eftersom klockan var strax över så var det bara att vända och gå igen. När jag gått 20m ropade han igen ”Hey kompis, vi fixar till dig. Vilken pizza vill du ha?” . Snacka om service. Idag blir det Strömsund som mål.

3 comments »

3 comments to “Vilhelminas pizzeria”

 1. Angelika&Maurice Says:

  Hej ”grannen”! Vilken envis kämpe du är. Vi hejar på dig ifrån Svedala! Kramar!

 2. Renate Albrecht Says:

  Go morron Dennis!
  Jag har pratat med Monika,du är välkommen.Telnr får du via sms.
  Vi hörs,kram M&M&M

 3. Emma Says:

  vilken tur att det va skinande solsken och inte molnigt solsken för då hade det ju inte blivit ngn bonnabränna… 🙂 eller?

Leave a Reply