Polaroid Photo

Pictures from CykelGenomSverige2009

CykelGenomSverige2009

En cykelresa genom Sverige

Choose a Topic:

lör
1
aug '09

Första strulet med cykeln!

Cyklade på fina vägar igår. Blev totalt 140km varav ca 60 på grus. Kändes hur bra som helst och hade orkat många mil till men började bli kyligt vid 23 tiden. När jag slog upp tältet hade jag passerat min destination enligt originalplaneringen med ca 10km. När jag började lasta cykeln imorse upptäckte jag att det var punktering på bakhjulet. Och jag som tänkte komma igång vid 9. Medans jag fixade punkteringen upptäckte jag dessutom en trasig eker. När jag fixat till cykeln blev jag bjuden på kaffe och kaka av ett par som sovit i husbil på parkeringen. Fick dessutom en trevlig pratstund. Nu har jag kommit till bräcke som ligger utmed e14 och tar mig lite mellanmål, 1l filmjölk och en kexchoklad. Känner mig fullt normal, kan inte förstå att folk tittar.

1 Comment »

1 Comment » to “Första strulet med cykeln!”

 1. Renate Albrecht Says:

  Hahaha!
  Filmjölk och kexchoklad låter ja inte som lunch,men men det får duger.Tur att du fick ordning på cykeln.Jag tog en tur till ICA med barnen i cykelkärran,funkade hur bra som helst.
  Var på promenad med Aha Margareta Ludvig Måns&Melker,kul.
  ha det hälsar
  M&M&M

Leave a Reply