Polaroid Photo

Pictures from CykelGenomSverige2009

CykelGenomSverige2009

En cykelresa genom Sverige

Choose a Topic:

fre
7
aug '09

Ystad

Även om värmen varit jobbig idag så flöt det på ganska bra. Stannade och fikade i sösdala. Siktade sedan in mig på s. Rörum. Strax innan small det till i bakhjulet och ytterligare en eker brast. Samma resultat som förra gången. Riktigt tungt att trampa. Min kamel till cykel hade nu blivit halt dessutom. Många tankar för genom huvudet. Med endast några km hem vore det enkelt att bara sticka hem och eventuellt fixa problemen så man kommit iväg imorgon igen. Kanske hade man inte kommit iväg alls igen. Jag bestämde mig för att cykla på. Så nära hem kan man chansa lite. Går det helt galet får man ringa för att bli hämtad. De sista milen till ystad har jag slitit rejält för att avverka. Efter att bromsen kopplats bort gick det lite bättre att cykla men fortfarande inte tungt. Motvinden gjorde inte saken bättre. Till slut kom jag fram till räddningstjänsten i ystad. Givetvis hade de redan gäster som fyllde deras sängar men de fixade ett extra rum till mig. Toppen!

Start discussion »

Leave a Reply