Polaroid Photo

Utdrag ur mitt liv

Utdrag ur mitt liv

Tankar och händelser i mitt liv

Välj ett ämne:

ons
23
Sep '09

Första receptet, köttgryta LCHF

Gjorde en ”snabbgryta” ikväll…

900 g högrev

2 gula lökar

1,5 dl rött vin

en klick smör och en skvätt olja

2 dl rött vin + 2 dl vatten

en skvätt kalvfond

Gjorde 2x2cm tärningar av köttet, brynte det i smöret och oljan. I med löken, när den fått lite färg slog jag på vinet. Koka på medeltemp i ca 30 min (hade inte riktigt koll på klockan) sen slog jag på vin&vatten och kalvfonden. Kokte en stund till, kanske 30 min till… Servera med en sallad eller kanske stekt vitkål. Min familj fick potatis till :)

2 kommentarer »

2 kommentarer till “Första receptet, köttgryta LCHF”

  1. Camilla G Hindersson Says:

    Nu ser det ju helproffsigt ut! Tjoho!

  2. Emma Says:

    Tack… sen ska jag bara komma ihåg att lägga in nya saker… hihi