Polaroid Photo

Utdrag ur mitt liv

Utdrag ur mitt liv

Tankar och händelser i mitt liv

Välj ett ämne:

mån
5
Okt '09

Nya jobbet

idag va första dagen på mitt nya jobb ett halvår framåt. Har fått ett 6-mån vikariat på Nordeas kontor i Hässleholm och idag tog jag tåget 08.02 istället för 06.37! Bara det… Och tågkortet är billigare… Kommer till kontoret, hälsar på alla… Försöker komma ihåg namnen, tror de har fastnat nu :) Går runt i lokalerna tillsammans med Martin, privatmarknadschef, och vi stannar till i köket han nämner blommorna som står där och säger: de är till dig, välkommen hit… WOW =) välkomstblommor! Emma glad… Säkerhetsgenomgång med Ola. Sen i kassan med Anneli. Plötsligt kommer det in ett blomsterbud med bud till Emma Friberg.. Eh, ja, det är jag… Cyklamen i kruka och två suckulenter i kruka (se bilden) med kort från vännerna i Malmö… Emma ännu gladare!

Blommor från vännerna i Malmö

Blommor från vännerna i Malmö

Käkar lunch med Johan, kinamat… Passar inte mitt lchf-tänk men jag sa själv att jag äter allt.. Så jag får skylla mig själv =) Tar med mat imorgon!

Nu sängen, ska bli kul att åka till jobbet imorgon!

Tjoho!

2 kommentarer »

2 kommentarer till “Nya jobbet”

  1. Åsa T Says:

    Du e sååå värd det!!

  2. Emma Says:

    tack vännen! det är såååå skönt att det känns bra!