Polaroid Photo

Utdrag ur mitt liv

Utdrag ur mitt liv

Tankar och händelser i mitt liv

Välj ett ämne:

tis
6
Okt '09

Tisdag, en låååång dag

Ella ja, så lång är den kanske inte men den känns lång och händelserik… Jag har stått ”själv” i kassan idag, Josefin har stått bakom och ”övervakat” känns skönt att prata med kunderna, knappa och göra ärenden… Dock är det lite segt med försäljningen än så länge, men det kommer! Ska bara hinna lära mig alla rutiner först.

Hade barnvakt idag (TACK ANNIKA OCH FREDRIK…) för Dennis skulle övningsköra inför uppkörningen imorgon till sitt C-kort. Så när jag kom hem babblade jag lite med dem och sen gick dem hem med Leo (hunden). JAg fick jaga pojkarna och fick till slut in dem i bilen, upp i byn och rusade in på systemet typ 3 min i 18… skulle ju köpa med ngt till Janne i försenad 35årspresent!

Jannes 35-årspresent

Jannes 35-årspresent

Och flaskan ovan är vad det blev… Hoppas att den är god… =)

In till Lund, två sovande pojkar i bilen. Möter upp sällskapet och börjar leta restaurang. Ingen hit att vara 9 personer som ska äta och en barnvagn om man inte har bokat… Till slut fick det bli kinesiskt. Lite trist men vad gör man när en 8-veckors bebis håller på att skrika lungorna ur sig för att hon inte får någon mat… Trevligt va det iaf! LIte kort om tid och trötta barn bara annars hade kvällen kunnat bli lång och ännu trevligare =)

Tack iaf alla goa vänner som va med, hoppas vi ses snart igen!

Nu sängen!

3 kommentarer »

3 kommentarer till “Tisdag, en låååång dag”

  1. Åsa T Says:

    Vad är det du ska sälja?

  2. Emma Says:

    bankprodukter…

  3. Åsa T Says:

    Ahhh sånna… fattar ingenting…