Polaroid Photo

Utdrag ur mitt liv

Utdrag ur mitt liv

Tankar och händelser i mitt liv

Välj ett ämne:

lör
17
Okt '09

STÖVLAR…

tjoho! jag har hittat ett par stövlar som passar mina vader! kul, kul! hittade på Sko-lådan i Hurva, de är bra, har ett bra sortiment både till barn och vuxna och BRA priser… jag tittade på Euro-sko i Hässleholm på ett par från Park West som kostade 1195 spänn, samma kostar 795 i Hurva! Måns fick nya vinterstövlar från Pax, hoppas de är varma och håller hela vintern. Neongröna i skaftet och svarta nertill, han kommer synas lång väg när han har de utanpå byxorna =) Svärmor köpte oxå nya stövlar så vi kunde få några fler stämplar i vårt bonushäfte, bra!

Nä, nu får jag försöka komma på ngt att ha till middag för det är ju ingen annan som gör det här hemma…

Kommentering avstängd

Comments are closed.