Polaroid Photo

Utdrag ur mitt liv

Utdrag ur mitt liv

Tankar och händelser i mitt liv

Välj ett ämne:

tis
27
Okt '09

Fel dag idag

dagen började som vanligt ungefär, barn som inte vill vakna =) men de kom upp. Dennis fick köra med Måns till dagis för Melker skulle på 4-årskontroll idag! Och jag har funderat på att han är en liten skit men se det var inte alls befogat visade det sig! Tjoho, killen väger numera över 15 kg och är 98 cm! Inte jättestor men inte utanför pappret på kurvorna heller! Kontrollen tog definitivt längre tid än jag räknat med så jag missade tåget till jobbet och körde till Hlm. Kom på fel sida om järnvägen. FAAAAN! letade mig runt och hittade först in i en återvändsgränd men fick snirklat mig fram till garaget där jobbet hyr p-platser iaf! Tjoho. Rusar in på jobbet, kontoret är redan öppet, och tar över efter Annelie i kassan. Dagen rusar på och tack och lov så hade jag inga kundbesök i eftermiddag för jag var inte riktigt där. Körde fel när jag skulle hem oxå så jag kom ut via industriområdet och där va givetvis vägarbete så alla bilarna blev omledda. Suck, nu började det närma sig tiden då jag skulle hämta barnen på förskolan… Men jag hann dit i hyfsad tid.. Hem och fixa käk. Dennis var i Kstad och övningskörde sista gången inför uppkörningen på onsdag (C-kort) och jag ville bara att han skulle komma hem så att jag kunde åka och träffa mina goa vänner som hade after work i byn. Får Dennis till att hämta pizza på Elan (där tjejerna är) och de ger honom ett glatt välkomnande (undrar om D såg ut som ett frågetecken…) och Milla ber D ta Astrid med sig hem. Haha… Under tiden jag väntar på att D ska komma så pratar jag med pappa i telefon och farmor har blivit dålig väldigt snabbt. Hon hade ätit lunch idag och ätit bra men sen gick det bara utför. Fick Stesolid vid 16 och därefter Morfin. Lilla, lilla farmor… Jag fick istället för kaffe med tjejerna åka till Trollsjögården i Eslöv och sitta hos farmor. Tog med mig kusin Henrik dit och när vi kom in så var kusin Jeanette där och farbror Bo där hos henne. Andingsuppehåll på ca 50 sek och sen drog hon kraftigt efter andan i kanske 15-20 sek. Hela tiden var det så. Försöker bara tänka på alla glada stunder med henne sen jag va liten men på min hornhinna sitte bilden av personen som ska vara min farmor som låg i sjuksängen med ögonen stängda, munnen vidöppen och den enda rörelse som syntes var hennes puls på halsen. I natt är farbror Per där och jag åker in till farmor igen imorgon bitti när jag har lämnat barnen på dagis. Ska försöka få lite sömn i natt men misstänker att det blir svårt!

Kommentering avstängd

Comments are closed.