Polaroid Photo

Utdrag ur mitt liv

Utdrag ur mitt liv

Tankar och händelser i mitt liv

Välj ett ämne:

lör
31
Okt '09

Helg, äntligen är denna veckan snart slut!

Denna veckan har varit den konstigaste på länge, jag borde anat att det skulle bli knas när redan måndag morgon blev konstig med Melkers 4-årskontroll och jag blev försenad till jobb… Efter jobb i måndags så var Dennis iväg och övningskörde lastbil och jag planerade en trevlig överraskning för honom, skickade sms att han kunde ringa hem när han va på väg så skulle jag beställa pizza till honom på Elan. På Elan fanns samtidigt alla mina goa tjejkompisar och hade after work. Dennis ringer, jag bestäleer pizza oxh skickar samtidigt sms till tjejerna som i kör hälsar Dennis välkommen till Elan när han stegar in på pizzerian. HAHA :) Här hemma väntar jag i princip med ytterkläderna på att få ansluta till mina vänner. På bara 5 minuter ändras detta till att i ilfärd åka med kusin Henrik till Trollsjögården i Eslöv där vår lilla Farmor hade sin hemvist sedan maj i år. Hon hade börjat dagen bra, varit uppe, ätit bra och fått besök av Fredrik och Annika. Sen hände något och hon blev plötsligt väldigt dålig och kl 16 fick hon lugnande. När jag hälsade på henne, sista gången i livet, så låg hon i sin säng och hade andningsuppehåll på 45-55sek. Så jobbigt att se henne, ögonen slutna, munnen öppen, inga glasögon. Borta va min Farmor som alltid lyste upp när man kom och hälsade på. Hon skulle tvunget bjuda på något! Hon blev så glad av att träffa Måns & Melker! Jag och Henrik åkte hem efter en timme ungefär, tillståndet va oförändrat. Ca kl 3 på natten tog Farmor sina sista skälvande andetag och jag hoppas verkligen att hon har fått återförenas med Farfar, för det har varit det hon har väntat på i 16 år. Vilken måndag! Tisdag stannade jag hemma från jobb för att ta ett sista farväl av Farmor. Följde med pappa till sjukhuset i Lund för han skulle in på magnetröntgen. Sen åkte jag och Frida till Farmor igen. Frida följde med mig hem efter att ha tagit farväl av Farmor. Linda kom hit och vi fikade och pratade om Farmor och allt annat som har hänt på senaste tiden. 2009 är verkligen ett turbulent år! Onsdagen låg jag i sängen med värsta migränanfallet på länge. Troligtvis inte så konstigt med tanke på allt som hade hunnit hända på några dagar. Men torsdag och fredag har jag iaf varit på jobb, ngt ostrukturerad men gjort det jag ska göra iaf! Nu är det lördag och idag ska jag och barnen till kyrkan för att höra när de läser upp Morfars namn, han gick bort i januari i år. Imorgon är det dax för kyrkan igen men då är det Farmors namn som läses upp i samband med en tacksägelsegudstjänst.

Nu ska jag ta ut sockerkakan som jag och Måns har bakat och sen ska jag inspektera MElkers städning av sitt rum =)…

Kommentering avstängd

Comments are closed.