Polaroid Photo

Utdrag ur mitt liv

Utdrag ur mitt liv

Tankar och händelser i mitt liv

Välj ett ämne:

tis
17
Nov '09

Tiden bara rinner iväg

Helt galet, jag vill ha en pausknapp! Men det är väl för mycket begärt =) Har varit lite låg efter att farmor gick bort och att mormor blev dålig. Mormor befinner sig nu i Landskrona och har piggat till sig men ska operera in en pacemaker oxå innan hon får åka hem igen. Skönt!

Vaccinering… Jag och Dennis har velat fram och tillbaka och jag vet ff inte vad som är rätt eller fel. Och nu är jag dålig så jag vet inte ens om de vill vaccinera mig eller inte… PRatade med bvc och de sa att det bara va att ta med sig barnen så fixar det sig med vaccin till dem… Känns just nu som om de är viktigast att ge vaccin till. Suck, detta kan jag älta till döddagar!

Ska försöka somna nu, har vridit mig en timme i sängen, vill sova NU.

Kommentering avstängd

Comments are closed.