Polaroid Photo

Utdrag ur mitt liv

Utdrag ur mitt liv

Tankar och händelser i mitt liv

Välj ett ämne:

lör
6
Nov '10

Ladies night…

sicken härlig kväll! Helt i det ojämställdas tecken så mötte jag upp 6 härliga tjejer på Babas Krog, Limhamn. Förrätt, varmrätt och massor av vitt vin inmundigades innan taxin hämtade upp oss för vidare transport till Arenan.

OMG!!! Tjejer, kvinnor, brudar, tanter i allsköns blandning och med mer eller mindre alkohol i kroppen. Strax efter 21 drog det igång, Måns Möller, Stephen Simmonds, Martin Stenmark, Andreas Johnson OCH BROLLE… Mumma för skrattmusklerna, ögonen, öronen och en absolut härlig helhelstupplevelse… Totalt underbar stämning fram till kl 23 då showen var slut, alldeles för tidigt… Men festen fortsatte i källaren på arenan där det va efterfest, den skulle dock sluta kl 5 och jag begav mig i taxi hem till systern vid 1 för att inte hela denna dagen skulle gå till spillo =)

Vaknade upp vid 10 i förmiddags, vi tog det så lugnt, brunch på Mys (St Knuts torg) och så en liten tur på stan för lite shopping.

Nu sitter jag i hemmets lugna vrå, ska ta en kaffe med min underbara man, lyssna på en bubblande son och fundera över hur vi ska lösa morogndagen då vi ska hämta hem storebror från farmor där han har spenderat höstlovet…

Over and out…

Kommentering avstängd

Comments are closed.